WINKELINFORMATIE

Boukmans en van Ymen verzend via PostNL en alleen in Nederland.

Wij hanteren een vast bedrag van € 6,95 aan verzendkosten.

Wij verzenden MAANDAG, DINSDAG EN DONDERDAG

 

 

Wij verzenden ELKE MAANDAG, DINSDAG EN DONDERDAG de bestellingen per PostNL.  Wij verzenden alleen met PostNL. 

Het verzenden van een pakket per PostNL duurt 1 á 2 werkdagen.

Boukmans & van Ymen verzamelt uw producten en verpakken deze zorgvuldig in een stevige (en bij verswaren) gekoelde verpakking. Zo geniet u nóg meer van uw producten!

SERVICE EN ANNULERING

Wij doen ons uiterste best om producten tijdig en in goede staat bij u af te leveren. In het zeldzame geval dat een product beschadigd bij u aankomt vragen wij u om daarvan direct, in ieder geval binnen 2 werkdagen, melding te doen aan onze klantenservice. Deze melding dient ondersteund te zijn met foto’s. Natuurlijk zorgen we dan voor een correcte afhandeling.

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product te retourneren. Dit kan indien het product onbeschadigd is. Daarnaast is het ook mogelijk om een product binnen deze periode te ruilen. Indien u hier gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op. Dan geven wij de juiste instructies mee voor het retourneren.

Ons streven is gericht op volle tevredenheid van onze klanten met betrekking tot bij ons aangeschafte producten, en onze service wordt hoog gewaardeerd. 

Toch kan het altijd voor komen dat u niet tevreden bent. 

Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon.

U kunt ons op kantoortijden bereiken op 06 25097317 

 

Gelukkig zijn consumenten in Nederland goed beschermd. Om die reden treft u hier een modelformulier aan welke u kunt gebruiken om uw bestelling te retourneren.

Na ontvangst van het product heeft u 14 dagen de tijd om ons te laten weten dat u het product retour wil sturen. Daarna heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Vanaf het moment dat de retourmelding door ons ontvangen is, vindt teurgstorting van uw aankoopbedrag binnen 14 plaats. 

Indien een u een bestelling in zijn geheel terugstuurt worden ook de betaalde bezorgkosten vergoed.

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw rekening.