zonder label

Waarom Boukmans & van Ymen

Om eerlijk te zijn; door het vele reizen in de afgelopen 20 jaar kwam ik veel prachtige producten tegen. En die zijn helaas zelden -of erg moeilijk- te verkrijgen in Nederland. Daarnaast merk ik dat de winkelstraten leger en leger raken, en voor nieuwe, originele winkelformules lijkt er door de toename van online retail nauwelijks ruimte te zijn. Mijn doel met Boukmans en van Ymen is om de verrassing, het avontuur, de reis weer een beetje terug te brengen in ‘de winkel’.

Maar er is nog een reden. Uit eigen ervaring heb ik moeten ervaren hoe kinderen met autisme spectrum stoornis tekort worden gedaan. En dat is heel vreemd, gezien de bijzondere kwaliteiten, eigenschappen en talenten die zijn bezitten. Juist in een winkel, of bij een winkelbedrijf. Autisten zijn de liefste, meest betrouwbare en meest loyale mensen ter wereld. Zij  bieden iets dat wij, in ons drukke, geregelde bestaan en door veeleisende werkgevers vaak hebben verloren: zuivere waarneming, eerlijkheid en loyaliteit.

En toch vinden zij moeilijk hun plek. Boukmans en van Ymen kan kinderen met deze diagnose een leer-werkplek bieden.

Na maanden hard te hebben gewerkt aan Boukmans & van Ymen gaat de site vandaag live. Boukmans & van Ymen is een speciaalzaak met hoogwaardige, authentieke waren uit heel Europa. Elk kwartaal voegen we een grote reeks producten toe uit het buitenland. En dat is elk kwartaal een nieuw land. Met een eigen kwaliteitscontrole. En waar mogelijk met eigen import. Zo ben je altijd op reis.

Boukmans en van Ymen is een leerbedrijf voor jongeren met diagnose A.S.S.(autisme). We helpen hen met omgang met klanten, verwachtingen, voorraadbeheer en met het maken van productvideo’s en communicatie.

Om kennis te maken doen we een aanbieding. Voor € 10,- (ex. verzending) ontvang je een pakketje met jamón Iberico de bellota uit Badajoz, het hart van Extremadura.

Gebruik daarvoor bij het bestellen de code: ZOMER2021

Back to list

Geef een reactie